Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

fr
en

Starters

.Bone Marrow, Flower of salt, Bread  16.-

.Bouchot Mussels cream with saffron, Crispy Mussels   18.-

.Homemade Pasta with herbs, Snails and Mussels.  18.-

.Seasonal Salad   8.-

.Gallows Sausages of the region   17.-/p.p.

.Salmon Gravlax, Horseradish cream, Bicolor beets  19.-

.Chocken Pastilla with Berber spices, Acacia Honey, Sucrine. 20.-

.Artichoke, Gorgonzola cream, Parme’s Ham. 18.-

Main Courses

.Chicken Tagine, Merguez, Chickpea, Candied onions, Risotto  37.-

.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast  37.-

.Half-cooked Red Tuna, Mint Peanuts, Spring Onions, Risotto     36.-

.Pike Quenelle, Bisque, Spinach leaves, Rice   38.-

.Sea Bream fillet, Prawn nougat, Almonds, Pistachio, Peas, Risotto. 37.-

.Chicken Tagine, Merguez, Chickpea, Candied Onions, Semolina. 37.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     36.-

.Fried Swetbreads, Meaux Mustard, Braised endives, Gratin     40.-

Desserts

.Assortment of Cheeses  14.-

.Basket of Meringues, Red Fruits, Double cream of Gruyère    10.-

.Lemon Tart, Mojito Jelly and Lime  12.-

.Tarte Tatin, Cinnamon Ice Cream, Caramel, Almond crunch  12.-

.Shortbread, Strawberries, Vanilla cream. 12.-

.Choux Pastry, Praline , Hazelnut. 11.-

. Chocolate fondant, Raspberry Sorbet  12.-

.Floatting Island, Custard, Caramel, Almonds  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

black-dots

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

bistrot-dumas-geneve-cave-vin
facebook-logo-white
instagram-white
tripadvisor-logo-white