Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

fr
en

Starters

.Bone Marrow, Flower of salt, Bread  16.-

.Duck Foie gras, Bénichon Mustard, toasted Cuchaule  21.-.-

.Shrimp Nougat, Almonds, Pistachio, Octopus marinated in Yakitori   21.-

.Puff Pastry, Smoked duck.breast filet, Figs, Honey, Fresh Goat cheese   18.-

.Summer Chanterelles with Parsley, Crispy soft boiled egg  19.-

.Seasonal Salad   8.-

.Gallows Sausages of the region   17.-/p.p.

.Basket of 3 Rillettes  ( Smoked Chicken, Rabbit, Duck)   19.-/p.p.

Main Courses

.Bees Steak, Beurre Dumas, French Fries   38.-

.Royal Cod with lemon, Zebra green, Mashed potatoes in Olive Oil  35.-

.Old-fashioned beef Tartare cut minute  37.-

.Half-cooked Tuna, Mint Peanuts, Muslin, Risotto. Cebette   36.-

.Lamb Tagine with Berber spices, Honey and Cumin, Apricot, Cashew nuts and its vegetables   36.-

.Chanterelles Risotto, Parmesan and Parma Ham  34.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     36.-

.Smoked Chicken Supreme, Potato millefeuille, Celery, Foie gras, Greengage   36.-

Desserts

.Comté 18 months, Griottes, Mango puree  10.-

.Meringues, Double crean of Gruyère   9.-

.Chocolate Cake, Strawberry Mint Sorbet    11.-

.Citrus Tart, Basil Gel, Choco crumble   11.-

.Roasted Figs, sangria, Financier, Cinnamon Ice cream   10.-

.Shortbread biscuit, Mirabelles, Light Pistachio cream   11.-

.Floatting Island, Custard, Caramel, Almonds, Pink Pralines  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

black-dots

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

bistrot-dumas-geneve-cave-vin
facebook-logo-white
instagram-white
tripadvisor-logo-white