Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

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en

Starters

.Bone Marrow, Flower of salt, Toasts  17.-

.Pan-fried Boletus, Parsley, Egg 64° 20.-

.Chicken Pastilla with Berber spices, Almond, Cacao, Juice. 19.-

.Grilled Eggplant and Peppers, Wild garlic, Geneva Burrata. 20.-

.Pan-fried Duck Foie gras, Candied Onions, Salted Butter Caramel 26.-

.Green Asparagus, Parme’s Ham, Wasabi 19.-

.Seasonal Salad   8.-

.Rock Fish soup, Rouille, Croutons 18.-

Main Courses

.Octopus à la Plancha, Crushed Tomatoes, White Asparagus. 37.-

.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast  38.-

.Hay-smoked Guinea fowl supreme, Meaux Mustard, Carrots, Gratin. 35.-

.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 41.-

.Pollack, Virgin Lemon and black Olive sauce, Vegetables tian, Röstis. 38.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     37.-

.Monkfish, Peas, Broccoli, Raspberries and Harissa. 38.-

Suggestion only in the evening: Sole Cooked on bones, Meunière, Topping of your choice 48.

Desserts

.Assortment of Cheeses  14.-

.Basket of Meringues, Red Fruits, Double cream of Gruyère    10.-

.Lemon Tart, Lime, Citrus. 12.-

.Pineapple Carpaccio, Pina Colada Sorbet, Almond tuile  10.-

.Tarte Tatin, Cinnamon Ice cream, Caramel. 12.-

.Shortbread, Rhubarb, Almond, Light Mascarpone cream, 12.-

.Laminated, Mascarpone light cream, Chestnut Vermicelli  12.-

.Chocolate Cake, Passion Sorbet  12.-

.Floatting Island, Tonka bean, Caramel, Almonds  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

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Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

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