Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food
Starters
.Bone Marrow, Flower of salt, Toasts 17.-
.The Gallows of the Region’s Sausages 20.-/p.p.
.Malakoffs, Bean sprout, Raw Ham 20.-
.Summer Chanterelles, Parsley, Crispy Egg. 20.-
.Pan-fried Foie gras, Samosa of Figs, candied onions and Grapes 26.-
.Thin slices of beef, Teriyaki, Avocado, Rucola 20.-
.Fig, Fresh Goat, Raw Ham, Hoey. 19.-
.Seasonal Salad 8.-
Main Courses
.Large Panko Shrimp, Peas, Cherry Tomato condiment. 39.-
.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast 39.-
.Lamb Hazelnut, Crumble, Summer vegetables, Potato millefeuille 41.-
.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 41.-
.Veal Tagine with Olives, Carrots, Semolina, Candied Onions and grape. 39.-
.Cod, Lemongrass, Saffron, Eggplantand basil French toast 38.-
. Semi-cooked Tuna, Honey-Peanut sauce, Celery, Falafels 38.-
.Frog Legs, Parsley, French Fries 37.-
Suggestion only in the evening: Meunière perch fillets, vegetables, matchstick fries 38.-
Desserts
.Assortment of Cheeses 14.-
.Basket of Meringues, Double cream of Gruyère, Red fruits 11.-
.Raspberry Puff pastry, Coulis, Vanilla cream. 12.-
.Fresh Pineapple 8.-
.Apple Tatin, Caramel, Cinnamon Ice cream 12.-
.Lemon Tartlet, Lime, Jelly Mojito. 11.-
.Liège Chocolate, Whipped cream, Salted butter caramel. 11.-
.Floatting Island, Tonka bean, Caramel, Almonds 11.-
.Homemade Ice cream or Sorbets 4,30/scoop
Cave à vin
Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…