Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food
Starters
.Bone Marrow, Flower of salt, Toasts 17.-
.The Gallows of the Region’s Sausages 20.-/p.p.
.Goose Rillette, Onion confit, Toasted bread. 21.-
.Marinated Salmon, Beet, Horseradish. 20.-
.Perfect egg, Meurette sauce (bacon, mushrooms, red wine) 21.-
.Marinated Hareng, Potatoes in Oil. 18.-
.Saffron Bouchot Mussels cream. 18.-
.Seasonal Salad 8.-
.The 3 fine clear oysters, Marenne Oleron n°3. 15.-
Main Courses
.Pike Quenelle, Lobster sauce, White Rice, Spinach 40.-
.Beldi Chicken Tagine, Almonds, Grapes, Semolina. 39.-
.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast 39.-
.Crispy Shrimp, Coffee, Roquefort, Sweet Potato. 38.-
.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 41.-
.Sea bass fillet, Lemongrass white butter, Seasonal vegetables, Risotto 39.-
.Pan-fried Sweetbreads, Mustard seeds, Carrots, Gratin. 42.-
.Frog Legs, Parsley, French Fries 37.-
Suggestion only in the evening:
.Whole Sole Meunière, Cooked on bones, topping of your choice 48.-
Desserts
.Assortment of Cheeses 14.-
.Basket of Meringues, Double cream of Gruyère, Red fruits 11.-
.Saint James Rum Baba, Light Mascarpone cream, Candied fruit. 15.-
.Fresh Pineapple 8.-
.Apple Tatin, Caramel, Cinnamon Ice cream 12.-
.Lemon Tartlet, Mojito Jelly, Lime. 12.-
.Chocolate fondant, Pear sorbet 12.-
.Floatting Island, Tonka bean, Caramel, Almonds 11.-
.Homemade Ice cream or Sorbets 4,30/scoop
Cave à vin

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…
