Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

fr
en

Starters

.Bone Marrow in its lenght, Flower of salt, Bread  16.-

.Seasonal Salad   8.-

.Bouchot Mussels with snail butter  17.-

.Gallows Sausages of the region   17.-/p.p.

.Sea lettuce, Smoked Trout, Honey, Sweet soy and Clementine  18.-

.Lentils, Coppa, 64 degree egg   15.-

.The Basket of 3 Rillettes, Duck, Boar and Goose   19.-/p.p.

.The 3 Oysters n°3 Marenne Oleron   11.-

Main Courses

.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries   38.-

.Pike Quenelle, Lobster sauce, Spinach, Rice Pilaf   36.-

.Old-fashioned beef Tartare cut minute, French Fries  37.-

.Half-cooked Tuna, Mint Peanuts, Muslin, Risotto, Wilted carrot     36.-

.Lamb Shank tagine, Honey and Cumin, Potato gratin  39.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     36.-

.Pollack, Truffle bone jus, Jerusalem artichoke, Butternut   37.-

Desserts

.Rocamadour and Tomme au Marc   12.-

.Basket of Meringues, Double crean of Gruyère and Red fruits   11.-

.Caramelized puff pastry, Vermicelli and William Pear, Salted butter caramel, Speculoos   12.-

.Mellow with intense dark chocolate cooked on the spot, Red fruits and light Mascarpone Cream     11.-

.Baba’s cap, Candied fruit and Grand Marnier   12.-

.Tatin tart, caramel and Cinnamon Ice cream, Almond Tiles   12.-

.Floatting Island, Custard, Caramel, Almonds, Pink pralines  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

black-dots

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

bistrot-dumas-geneve-cave-vin
facebook-logo-white
instagram-white
tripadvisor-logo-white