Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food
Starters
.Bone Marrow, Flower of salt, Bread 16.-
.Warm Grenailles, Anniviers cheese, Dried meat, Bottarga. 18.-
.Veal, Wasabi, Anchovy 21.-
.Seasonal Salad 8.-
.Gallows Sausages of the region 17.-/p.p.
.Cauliflower Cappuccino, Spices in Colombo, Mussels. 17.-
.Duck Foie gras, Cocoa, Onions and grapes, Caramel, Brioche 24.-
.The slices of Beef, Truffle, Rucola, Parmesan Cheese 21.-
Main Courses
.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 40.-
.Lamb Tagine with 5 spices, Apricot, Candied onions and grapes, Semolina 39.-
.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast 37.-
.Half-cooked Red Tuna, Mint Peanuts, Spring Onions, Risotto 36.-
.Pike Quenelle, Lobster sauce, Spinach leaves, Rice pilaf 38.-
.Tenderloin Duckling, Gastric with blood orange, Ball celery, Gratin 38.-
.Frog Legs, Parsley, French Fries 36.-
.Seared Scallops, Braised endives, Röstis, Oyster juice concentrate. 40.-
Desserts
.Assortment of Cheeses 14.-
.Baba’s cap, Abricotine, Cream of Gruyère. 12.-
.Basket of Meringues, Red Fruits, Double cream of Gruyère 10.-
.Lemon Tart, Mojito Jelly and Lime 12.-
.Tarte Tatin, Cinnamon Ice Cream, Caramel, Almond crunch 12.-
.Caramelized Puff Pastry,William Pear, Caramel, Salted butter 12.-
. Chocolate fondant, Red fruit sorbet 12.-
.Floatting Island, Custard, Caramel, Almonds 10.-
.Homemade Ice cream or Sorbets 4,30/scoop
Cave à vin

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…
