Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

fr
en

Starters

.Bone Marrow, Flower of salt, Toasts  17.-

.Veal Tartare Anchovy, Horseradish, Parmesan crumble. 21.-

.Chicken Pastilla, Almond, Cocoa and its juice.  20.-

.Tomatoes, Peach,  Geneva Burrata. 19.-

.The 2 Foie gras, one cooked, the other half-cooked, candied onions, Apricot 26.-

.Gaspacho de Tomates, Condiment à la Marocaine, Magret de Canard fumé 17.-

.Seasonal Salad   8.-

.Broccoli foam, Wasabi, Smoked Haddock. 19.-

Main Courses

.Bass, Eggplant Masala, Fresh Herbs, Gaufrettes Potatoes 38,.

.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast  38.-

.Sweetbread, Meaux Mussard, Celery, Gratin. 40-

.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 41.-

.Turbot, White butter, Cripsy Prawns, Vegetable Tian, Vittelotte potatoes. 40.-

. Vegetables Tajine, Ras el Hanout, Falafels, Semolina 37.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     37.-

.Pike Quenelle, Spinach, Lobster sauce, Rice  38.-

Suggestion only in the evening: Sole Cooked on bones, Meunière, Topping of your choice 48.

Desserts

.Assortment of Cheeses  14.-

.Basket of Meringues, Red Fruits, Double cream of Gruyère    10.-

.Baba cap, Lime, Citrus, Limoncello 14.-

.Fresh Pineapple 8.-

.Thin Apple Tart, Frangipane, Cinnamon Ice cream, Caramel. 12.-

.Crispy Speculoos, Blueberries, Whipped Cream 12.-

.Soft Coconut, Raspberries, Mascarpone. 11.-

.Chocolate cake, Passion fruit  12.-

.Floatting Island, Tonka bean, Caramel, Almonds  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

black-dots

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

bistrot-dumas-geneve-cave-vin
facebook-logo-white
instagram-white
tripadvisor-logo-white