Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food

fr
en

Starters

.Bone Marrow, Flower of salt, Bread  16.-

.Warm Grenailles, Anniviers cheese, Dried meat, Bottarga.  18.-

.Veal, Wasabi, Anchovy  21.-

.Seasonal Salad   8.-

.Gallows Sausages of the region   17.-/p.p.

.Cauliflower Cappuccino, Spices in Colombo, Mussels. 17.-

.Duck Foie gras, Cocoa, Onions and grapes, Caramel, Brioche   24.-

.The slices of Beef, Truffle, Rucola, Parmesan Cheese  21.-

Main Courses

.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries   40.-

.Lamb Tagine with 5 spices, Apricot, Candied onions and grapes, Semolina  39.-

.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast  37.-

.Half-cooked Red Tuna, Mint Peanuts, Spring Onions, Risotto     36.-

.Pike Quenelle, Lobster sauce, Spinach leaves, Rice pilaf  38.-

.Tenderloin Duckling, Gastric with blood orange, Ball celery, Gratin   38.-

.Frog Legs, Parsley, French Fries     36.-

.Seared Scallops, Braised endives, Röstis, Oyster juice concentrate. 40.-

Desserts

.Assortment of Cheeses  14.-

.Baba’s cap, Abricotine, Cream of Gruyère.  12.-

.Basket of Meringues, Red Fruits, Double cream of Gruyère    10.-

.Lemon Tart, Mojito Jelly and Lime  12.-

.Tarte Tatin, Cinnamon Ice Cream, Caramel, Almond crunch  12.-

.Caramelized Puff Pastry,William Pear, Caramel, Salted butter  12.-

. Chocolate fondant, Red fruit sorbet  12.-

.Floatting Island, Custard, Caramel, Almonds  10.-

.Homemade Ice cream or Sorbets    4,30/scoop

Cave à vin

black-dots

Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…

bistrot-dumas-geneve-cave-vin
facebook-logo-white
instagram-white
tripadvisor-logo-white