Les mets proposés sont entièrement élaborés sur place, en cuisine, à partir de produits bruts et traditionnels, conformément au critères du label FAIT MAISON établi par la Fédération romande des consommateurs (FRC), GastroSuisse, la Semaine du Goût et Slow Food
Starters
.Bone Marrow, Flower of salt, Toasts 17.-
.The Gallows of the Region’s Sausages 20.-/p.p.
.Pot Parfait of Rabbit terrine, Pistachio, Foie gras. 21.-
.Butternut squash and muscade velouté 17.-
.Coleslaw, Salmon, Horseradish, Bottarga 19.-
.Green lentils, Pan-fried foie gras escalopes. 27.-
.Butternut, Jerusalem artichoke, egg 64° 20.-
.Seasonal Salad 8.-
.The 3 Special Hollow Oysters from Isigny, n°3. 15.-
Main Courses
.Pike Quenelle, Lobster sauce, White Rice, Spinach 40.-
.Chicken supreme, Foie gras sauce, Roasted squash, Gratin. 34.-
.Old Fashioned Steak Tartare, French Fries, Toast 39.-
.Half cooked red Tuna, Mint-Peanuts, Mousseline, Spring Onion 38.-
.Beef Steak, Beurre Dumas, French Fries 41.-
.Lamb Mouse Tagine, Honey and spices, Semolina, Carrots 42.-
. Whole Sole Meunière, Cooked on bones, topping of your choice 48.-
.Frog Legs, Parsley, French Fries 37.-
Suggestion only in the evening:
.Veal Chop, Porcini sauce, Mashed Potatoes, Red Cabbage 44.-
Desserts
.Assortment of Cheeses 14.-
.Basket of Meringues, Double cream of Gruyère, Red fruits 11.-
.Poached Pear, Salted butter caramel, Oreo Crumble 11.-
.Fresh Pineapple 8.-
.Apple Tatin, Caramel, Cinnamon Ice cream 12.-
.Mont Blanc Marron, Clementine, Vanilla cream. 12.-
.Chocolate fondant, Red fruit sorbet and meringues pieces 12.-
.Floatting Island, Tonka bean, Caramel, Almonds 11.-
.Homemade Ice cream or Sorbets 4,30/scoop
Cave à vin
Le Bistrot Dumas dispose d’une cave à vin comptant plusieurs centaines de bouteilles sélectionnées avec soin. Une sublime sélection de vins genevois et français. Prenez le temps de les découvrir…